Paardentandarts SANNE-ROOS BALS 

Ik ben opgeleid bij een erkende instantie  volgens de hoge eisen en normen van de IGFP 

Als amazone weet ik als geen ander hoe belangrijk een goed gebit van een paard is. Paarden met een slecht gebit of problemen in de mond  zijn vaak lastiger te rijden 
vandaar ik mijn paarden tot hun 5e jaar twee keer per jaar behandel en zodra ik merk tijdens het rijden / trainen dat er veranderingen optreden in het reageren controleer ik het gebit.

Veel ruiters en eigenaren onderschatten het belang van een goed gebit, ze vergeten vaak dat als ze zelf tandpijn hebben of problemen in hun mond ze snel naar de tandarts willen,tandpijn is een van de vervelendste pijn bij hun paarden blijven ze vaak in gebreke.

Jammer mochten ze dit goed bijhouden ‚Äčen minimaal 1 controle / behandeling per jaar zou dat een hoop leed bij paarden schelen

De gebitsproblemen van paarden worden tegenwoordig duidelijker herkend en kunnen beter behandeld worden door intensievere specialisatie.
Stoornissen van het kauwapparaat, die leiden tot gezondheidsproblemen en beperkingen van het bewegingsapparaat, kunnen in een vroeg stadium worden vermeden en zorgt voor de levenskwaliteit  van het paard.

Wij werken in geheel Nederland / België.

 Een exstreem geval van tandsteem

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb